Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi

Vizyon: Gelişen ve sürekli yenilenen dünyada geçmişinden aldığı güç ve birikimle ülkesinin aydınlık geleceğini yazan dürüst, çağdaş ve ilkeli yöneticiler yetiştirmek.

Misyon: Tarihimizin gösterdiği zafer ışığıyla geleceğini aydınlatan; sahip olduğu nitelikli teknik ve akademik donanımla ülkemizin yarınlarını şekillendirebilecek; en az iki dili üst seviyede konuşabilen; çağdaşlık yolunda milli kültürünü kılavuz etmiş;araştıran,sorgulayan,değişime açık,bilinçli sosyal bilimciler yetiştirmek.

Saatler: 08.00-15.05
Yabancı Dil: ingilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 77,67
Sportif Etkinlikler: İl düzeyinde yapılan kız/erkek takım ve bireysel tüm spor dallarına katılımı sağlanıyor.
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest,Tubitak,Bilimsel yarışmalara proje ekipleri oluşturarak katılım sağlanıyor.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 150 ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR

WEB - https://osmaniyesbl.meb.k12.tr

Adres - FAKIUŞAĞI MAH. LİSELER KAMPÜSÜ 45102 Sokak Dış Kapı No 4 /8 MERKEZ/OSMANİYE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Prof.Dr.Alper AKINOĞLU Caddesi Korkut Ata Üniversitesi Aşağısı Fakıuşağı Liseler Kampüsü Merkez/Osmaniye

Ulaşım Özel halk otobüsü, servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM